Referencia ház

Kőrises ház

Az átmenő forgalom nélküli erdei zsákfaluban található parasztház, közösségi térré alakítható pajtával, amely nagyszerű helyszíne lehet a pihenésnek, társasági, és családi eseményeknek.

 

Szerkezet:
nagyméretű tégla alap, vályogtégla falakkal, az új építésű vendégház tégla
Födém:
fa
Padlóburkolat:
laminált padló, tégla, cementlap,
Közmű:
víz, villany, vezetékes gáz,
Fűtés:
gázkazás (vezetékes gáz)
Lakótér alapterülete:
75 m2
Szobák/helyiségek:

Lakóház:
nappali: 64,2 m2
fürdő: 9,16 m2
WC: 1,5 m2

Vendégház:
földszint: 32,8 m2
zuhanyzó WC 7,32 m2
tároló, gépészeti helyiség:7,2 m2
galéria: 31m2

Kiegészítő épületrészek:

pajta : 33,32 m2
tároló: 4,66m2
tároló: 5,3 m2
ólak: 19,93 m2

Teraszok, tornác:

Főépület:
fedett terasz ( kódisállás): 9,5 m2
fedetlen terasz: 14 m2

 

Vendégház:
fedett terasz:( kódisállás) : 3,92 m2

 

 

 

Emésztő:
zárt, 10 m3
Helyszín:
Libickozma, Fő út 14.
A telek mérete:
2070m2
Beépítési:
11,65 %
Információ:

 

 

Libickozma

a Balatontól 30 percnyi autóútra, a Balatontól a Dráváig húzódó erdőségben fekvő néhány lelket számláló, egyutcás, rendezett , hangulatos belső-somogyi erdei település.(Lásd film a Helyszín menüpont alatt.) Állandó lakosa mindössze néhány család , házak zömét hétvégén itt pihenő városiak birtokolják. A falu  saját önkormányzattal rendelkezik, közigazgatásilag Pusztakovácsihoz tartozik.  Infrastruktúra: közutak állapota jó, vezetékes gázellátás, internet szolgáltatás biztosított, mobilszolgáltatók közül T-Mobile és Telenor lefedettsége jó, Vodafone gyenge. Egyéb szolgáltatások Pusztakovácsiban és Somogyfajszon . A környező városok Kaposvár, Marcali, Lengyeltóti 20-25 percnyi autózással érhetők el. A település közbiztonsága jó.

A kivitelezésnél,

mint minden házunknál alapvető szempont az egyediség és kézműves jelleg, mind a technológiában, mind a felhasznált anyagok tekintetében.: fa mennyezet, kézzel kovácsolt vasalatok, a környékre jellemző építészeti motívumok felhasználásával. Nagy gondot fordítottunk arra, hogy a ház télen világos, nyáron pedig jól árnyékolható legyen.

Lakóház

Konyha, étkező, nappali, hálószoba  egy légtérben kapott helyet. A fürdőszoba  az egykori  füstölő helyén lett kialakítva, ami egyedi és izgalmas térkialakítást tett lehetővé. A ház fűtését gázkazán biztosítja.

Vendégház

Igény szerint megépíthető. II. ütemként építési engedéllyel rendelkezik. A tervek szerint a vendégház az elbontott istálló helyén álló, tégla építésű galériázott lakóház. A földszinten tágas paraszti hangulatú szoba, a galérián hálóhely kialakítással. Fűtéséről  cserépkályhával, temperáló fűtés gázzal.

Közösségi térré alakítható pajta

A porta egykori pajtája új funkciót kaphat.. Tavasztól őszig a szabadban, fedél alatt, de  mégis a szabadban kellemes szellős helyen lehet tartózkodni. Ideális teret biztosít a közösségi élet számára teljesen felszerelt konyha, kenyérsütő kemencével , asztallal, lócákkal. Igény szerint galériázható, fekvőhelyek alakíthatók ki, ahol a kertben kaszált friss szénán kipróbálható a szabadban alvás. A galériáról pompás kilátás nyílik a kert mögötti legelőre és az erdőre.

A telekhatáron álló ásott kút bő vízhozamú, kiválóan használható a kert locsolására.

Kerti tó

A kertben bőven van hely akár nagy méretű kerti tó kialakítására is, ami a kútból feltölthető.

 

ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON(+36) 30 249 9567 vagy űrlapunkon keresztül